Crama Cricova vine la Seara Prosecco

Data și ora evenimentului: 11.10.2016, 19:00

Locația evenimentului: Restaurant Panoramic

Marți, 11 octombrie 2016, te invităm la o seară dedicată vinurilor spumante Prosecco în parteneriat cu Combinatul De Vinuri "Cricova" din Republica Moldova! 
Te așteptăm la Restaurant Panoramic Hotel Unirea pentru a ne bucura împreună de cele mai bune vinuri spumante ale partenerilor noștri Cricova și a gusta meniurile antipasti special pregătite pentru acest eveniment.

Vin spumant deosebit de aromat, produs pe tărâmuri italiene, Prosecco este potrivit a fi servit în timpul mesei sau la desert, dar mai ales la aperitiv. De aceea am ales să punem la dispoziție și un meniu special conceput cu antipasti, aperitivele reci tradiționale italienești, pregătite cu grijă de bucătarii noștri.

Prosecco este un brand protejat, fiind preparat doar în câteva regiuni din nord-estul Italiei, la fel cum șampania este pregătită doar în regiunea Franceză Champagne. Pentru a oferi o gamă cât mai variată de alegeri, ne-am decis să adăugăm vinului Prosecco și vinuri spumante produse pe podgorii românești, cum ar fi Recaș, Panciu și Stirbey, sau din Republica Moldova, ca de exemplu Cricova.

Pe bună dreptate Prosecco este rivalul șampaniei: iubitorii de vinuri spun că are un șarm aparte, surprinzând cu aroma puternică, ușor înțepătoare, și notele de piersică, măr și pară. Mai mult, poate fi folosit pentru prepararea unor cocktailuri ca Bellini sau Aperol Spritz.

La Panoramic, aroma Prosecco și cea a vinurilor spumante te ajută să uiți de monotonia zilelor de marți și să te bucuri, măcar pentru câteva ore, de il dolce far niente. Vizitează-ne ca să te convingi singur!