Evadează din cotidian cu Tropical Escape

Data și ora evenimentului: 23.03.2017, 19:00

Locația evenimentului: Restaurant Panoramic

Pe 23 martie 2017, sunteți așteptați să porniți într-o călătorie exotică cu două destinații: una culinară, la Restaurantul Panoramic, și una de relaxare completă, la Unirea SPA. Sub conceptul Tropical Escape, vă invităm într-o escapadă cu savoare și parfumuri tropicale.
 
Am pregătit special un meniu care îmbină cu măiestrie arome îndrăznețe și a cărui savoare ne va duce cu gândul la o delicioasă evadare culinară din cotidian. Veți fi întâmpinați cu un vin efervescent demisec – Friza albă, din alesul soi Fetească Regală al Cramei Carastelec. Astfel, seara începe cu o notă de prospețime dată de gustul de fructe exotice și efervescența vinului.
 
La gustarea rece, vă vom surprinde cu un Cocktail Black Tiger și baby caracatiță cu mousse de mango și piersică, aromat cu ghimbir.
 
Felul principal vă va răsfăța cu o varietate de preparate și gusturi: file de calcan în lapte de cocos și infuzie de cardamon și lemongrass, piure de dovleac aromat cu anason, sote de spanac și spumă de rodie cu lemon.
 
Pentru a vă răcori, am amestecat fructe proaspete, fructul dragonului, papaia, fructul pasiunii, mango, zmeură și afine aromate cu apă de trandafiri într-un îndrăzneț Cocktail Tropical Escape
 
După un Tropical Escape la Panoramic, pentru a întregi experiența, vă așteptăm la Unirea Spa să încercați o terapie exotică, un tratament aromat care va oferi relaxarea de care aveți nevoie. Terapia va fi dăruită fiecărei persoane care alege meniul și va fi inclusă în prețul de 85 de lei.
 
Alegeți un concept nou de relaxare în Iași – Tropical Escape, un adevărat festin al simțurilor. 

Meniu
Primire

Friza alb, demisec, Crama Carastelec 

Gustare rece

Cocktail Black Tiger si Baby caracatița cu mousse de mango și piersică, aromat cu ghimbir 

Fel Principal

File de calcan în lapte de cocos și infuzie de cardamon și lemongrass
Piure de dovleac aromat cu anason
Sote de spanac
Spumă de rodie cu lemon 

Desert

Cocktail Tropical Escape - fructe proaspete, fructul dragonului, papaia, fructul pasiunii, mango, zmeură și afine aromate cu apă de trandafiri. 
 

Băuturi

Apă plată/minerală 500ml.