Nominalizare Panoramic în Top 10 Zile și nopți

Revista Zile și Nopți a lansat anul acesta un nou proiect: Top10 Zile și Nopți, ce constă într-un ghid al celor mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri și evenimente din 18 orașe ale României. Top-urile au fost create separat, pe fiecare oraș în parte, însumând un total de 21.000 de respondenți din orașele selectate, care și-au expus prin platforma online www.zilesinopti.ro opinia despre cele mai importante atracții din orașele lor.

La categoria Restaurante Iași, Restaurant Panoramic se bucură de un onorant loc 2, motiv pentru care dorim să le mulțumim votanților noștri și tuturor celor care au ținut să recomande locația noastră mai departe. Aprecierile venite ne-au promovat ca fiind singura locație ce oferă o priveliște panoramică asupra orașului Iași, combinată cu o bucătărie de excepție ce deține un mix de preparate de inspirație internațională, cu bucătăria autentic românească de care suntem atât de mândri.

Într-un parteneriat separat, cei de la Arena Bucătarilor au făcut o listă de 5 recomandări la categoria restaurante pentru fiecare oraș. Locațiile au fost alese de către juriul celebrei competiții format din specialiști ai domeniului, iar Restaurant Panoramic a fost și el nominalizat de către jurați. Aceasta este o dovadă în plus a pasiunii și devotamentului nostru pentru arta culinară.

Astfel de demersuri sunt întotdeauna primite cu căldură și recunoștință de către Restaurant Panoramic, reprezentând practic o încoronare a eforturilor și a muncii depuse pentru a fi mereu la înălțimea așteptărilor clienților noștri.

Dacă doriți să accesați platforma pentru a afla toate topurile din orașul Iași sau din oricare alt oraș reprezentat în top, dați click pe link-ul următor: http://www.zilesinopti.ro/top10/.