Revelion 2017

Data și ora evenimentului: 31.12.2016, 21:00

Locația evenimentului: Unirea Hotel & SPA

La Iași, Revelionul 2017 se sărbătorește la Unirea Hotel & SPA! V-am pregătit trei petreceri de revelion tematice și vă invităm să o alegeți pe cea preferată pentru a vă petrece noaptea dintre ani: Revelion Românesc, Charleston Party sau James Bond Night.

 

La Restaurantul Panoramic, organizăm o petrecere Charleston, plină de eleganță. Dedicată iubitorilor de glamour, care vor să marcheze un astfel de eveniment printr-o ținută cochetă, ce atrage privirile tuturor, Charleston Party va recrea cu rafinament atmosfera anilor ’20. Vă așteptăm la o petrecere la înălțime, plină de strălucire.

Pentru cei care iubesc petrecerile românești, am pregătit o seară tradițională, cu bucate românești alese și muzica pe care o îndrăgim cu toții. Vă așteptăm la Revelionul Românesc, să petrecem împreună așa cum îi șade românului bine în Sala Cuza din incinta Unirea Hotel & SPA Iași.

Restaurantul Unirea va dedica noaptea dintre ani amatorilor de aventură și senzații tari. Petrecerea cu tematică James Bond vă propune o seară misterioasă, dar plină de eleganță.

Sărbătoriți noaptea dintre ani așa cum vă doriți, alegând oricare dintre cele trei oferte de Revelion 2017 de la Unirea Hotel & SPA! Pentru a fi la curent cu toate noutățile, urmăriți-ne și pe Facebook: 

https://www.facebook.com/events/615505951964112/