Sărbătorește iubirea cu Nuntă la Unirea

Spuneți-ne cum vreți să fie nunta voastră, iar noi vă vom oferi o locație superbă, în centrul orașului, de care vă veți bucura atât voi, cât și invitații voștri. Vă punem la dispoziție o echipă de specialiști cu experiență în domeniul nunților, ce vor sta alături de voi pas cu pas și vă vor purta prin minunata experiență a organizării unei nunți. Suntem aici pentru a simplifica nunta voastră și a vă ajuta să creați amintiri pentru o viață.

 

Vă punem la dispoziție 3 săli de evenimente, a căror eleganță și rafinament vor crea diferența: Restaurant Panoramic 80-120 de persoane, Restaurant Unirea 120 – 250 de persoane sau Sala Cuza 70 – 150 de persoane.

 

Vă veți bucura și de o serie de cadouri din partea echipei Unirea, deoarece ne dorim să sărbătorim alături de voi acest eveniment minunat: tortul miresei & prăjituri de casă, decorarea sălii, open bar apă/suc/cafea, apartament nupțial și alte servicii pe care le puteți găsi aici: www.nuntalaunirea.ro/darulnostru.

 

Alegeți serviciile complete Nuntă la Unirea, iar noi vă mai putem ajuta și cu Oglinda Magică, Candy Bar, Petrecerea Burlăcițelor sau 50 % discount pentru cazarea invitaților tăi la Unirea Hotel & SPA.

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre oferta noastră de nuntă, nu ezitați să ne contactați telefonic la 0733/580-155 sau prin email la comercial@hotelunirea.ro.