Seri Speciale by Panoramic

Ne amintim cu drag de toate momentele frumoase petrecute alături de dumneavoastră la Serile Speciale by Panoramic. Am pornit anul trecut în luna octombrie într-o călătorie culinară ce ne-a purtat prin cele mai cunoscute arome internaționale și care va continua și de acum încolo.

Pentru a ne reaminti, am pregătit câteva imagini de la cele mai reușite Seri Speciale by Panoramic.

 

Totul a început cu Serile Prosecco, la care v-am surprins cu o serie de platouri deosebite, în care am combinat antipasti italiene cu mult vestitul Crisecco ce ne-a fost oferit de către cei de la Cricova. Detalii aici: goo.gl/ZGBDD7.

 

Apoi am continuat cu tematica faimosului Oktoberfest și am creat o seară dedicată bucatelor tradiționale germane. Detalii aici: goo.gl/3yGC5c.

 

Pentru a schimba registrul am continuat cu o seară specială I Sapori d'Italia, unde am combinat aromele inedite culese din țara supranumită “regina pastelor”. Detalii aici: goo.gl/3FMuWe.

 

Pe 14 februarie am ales să celebrăm iubirea cu un meniu special afrodisiac conceput pentru îndrăgostiții care și-au dorit să petreacă o seară specială la etajul 13, deasupra orașului. Detalii aici: goo.gl/18UAMJ.

 

De 8 martie am sărbătorit femeile, le-am mulțumit pentru că există în viață noastră și le-am pregătit din nou un meniu deosebit. Detalii aici: goo.gl/EhdrKU.

 

Seara Tropicală a fost un eveniment surprinzător, deoarece am reușit să îmbinăm fructele de mare într-un meniu tropical ce a surprins prin savoare și originalitate. La finalul evenimentului, invitații au plecat acasă cu un voucher la o terapie Unirea SPA pentru a completa ineditul evenimentului. Detalii aici: goo.gl/jsAb2y.

 

Ultima seară tematică a fost Spanish Night, unde am adunat preparate specifice și am creat un meniu bogat și diversificat la fel ca bucătăria tradițională spaniolă, vestită pentru bunătățile sale.

Detalii aici: goo.gl/7477MK.

 

Din luna septembrie vă așteptăm să reluăm serile tematice care ne-au adus și mai aproape de dumneavoastră și v-au dat ocazia să redescoperiți Restaurant Panoramic mereu altfel.